Informace

Vážení zákazníci.  Zde uvádím několik informací k Vaší objednávce

Kdy objednat?

Doporučuji Vám objednávat alespoň 2-3 týdny dopředu. Ale můžete to zkusit i na poslední chvíli a uvidíme :-)

 

 

Jak objednat?

- Vyplněním objednávkového formuláře v sekci Objednávky.  

Do objednávky vyplňte Vaše jméno, tel.číslo, datum na kdy objednávku potřebujete, představu o dortu, počet porcí, náplň apod. Pokud budete mít speciální přání a chcete dort na míru, pošlete fotku dortu či odkaz na stránky, na info@dortyma.cz

- Telefonicky na tel. 608 933 759.

- E-mailem na info@dortyma.cz,

- Osobní schůzkou dle dohody. 

 

Jak velký dort objednat?

 Pro jistotu, že Vámi vybraný dort vyjde na každého z hostů, uvádím přehlednou tabulku s velikostmi korpusů:

 

Kulaté

Velikost: Ø 15 cm = 6 - 8 porcí

Velikost: Ø 23 cm = 12 porcí

Velikost: Ø 24 - 25 cm = 14 - 16 porcí

Velikost: Ø 30 cm = 24 - 26 porcí

 

Patrové

2 patrový se spodním patrem Ø 30 cm = 38 - 40 porcí

3 patrový se spodním patrem Ø 30 cm = 42 - 46 porcí

4 patrový se spodním patrem Ø 30 cm = 46 - 50 porcí

 

2 patrový kulatý ø 24, 15 cm = 16-18 porcí

3 patrový kulatý ø 28, 21 a 14 cm = 32 porcí

3 patrový kulatý ø 32, 28 a 24 cm = 48-50 porcí

4 patrový kulatý ø 28, 24, 20 a 15 cm = 44 porcí

Hranaté

Velikost: 30 x 20 cm = 14 - 18 porcí

Velikost: 40 x 30 cm = 26 - 30 porcí

Velikost: 60 x 40 cm = 80 - 90 porcí

 

3 patrový se spodním patrem: 60 x 60 cm = 80 - 90 porcí

4 patrový se spodním patrem: 40 x 40 cm = 58 - 62 porcí

 

Seznam alergenů:

  1. 01 Obiloviny obsahující lepek
  2. 02 Korýši
  3. 03 Vejce 
  4. 04 Ryby
  5. 05 Arašídy (podzemnice olejná)
  6. 06 Sójové boby (sója)
  7. 07 Mléko
  8. 08 Ořechy, mandle, pistácie
  9. 09 Celer
  10. 10 Hořčice
  11. 11 Sezamová semena
  12. 12 Oxid siřičitý a siřičitany
  13. 13 Vlčí bob
  14. 14 Měkkýši

 

 

Používané suroviny

 K výrobě dortů a cukroví, používám kvalitní suroviny jako jsou:

extra tmané Holandské kakao

belgické čokolády s vysokým obsahem kakaového másla ( obsahuje alergen č. 6 )

kvalitní čokoládové polevy ( obsahuje alergen č. 6 )

máslo ( obsahuje alergen č. 7 )

vanilkové lusky z Madagaskaru

pravý marcipán ( obsahuje alergen č. 8)

fondán mandlový, třešňový, pomerančový, jahodový, vanilkový  - neobsahuje žádný alergen, je bezlepkový a vhodný pro celiaky

 

Veškeré suroviny k přípravě výrobků, jsou uskladněny dle pokynů výrobce, dále v původních, nebo náhradních nezávadných potravinářských obalech a dózách určených pro styk s potravinami.

V případě zájmu, je možné získat zasláním žádosti přes info@dortyma.cz informaci ohledně přesného složení potravin, použitého množství surovin a možných alergenů. Vzhledem k velké rozmanitosti výrobku, budou detailní informace o složení, k dispozici až po zhotovení výrobku.

 

 

 Druhy korpusů a náplní

Korpus:

světlý ( obsahuje alergen č. 1,3,7 )

kakaový ( obsahuje alergen č. 1,3,7 )

mramorový ( obsahuje alergen č. 1,3,7 )

kokosový ( obsahuje alergen č. 1,3,7 )

Krém:

vanilkový (obsahuje alergen č. 1,7)

kakaový (obsahuje alergen č. 1,7)

jahodovo-tvarohový (obsahuje alergen  č. 7)

malinovo-tvarohový (obsahuje alergen č. 7)

borůvkovo-tvarohový (obsahuje alergen č. 7)

broskvovo-tvarohový (obsahuje alergen č. 7)

lesní směs s tvarohem (obsahuje alergen č. 7)

karamelový (obsahuje alergen č. 7)

kokosový (obsahuje alergen č.1,7)

Do krému je možné přidat kousky těchto druhů čokolád: hořká ( alergen č. 6 ), bílá ( alergen č. 7,6 ) mléčná ( alergen č. 7,6 ), jahodovo-jogurtová ( alergen č. 7 )

 Marmeláda: pouze ve velmi tenké vrstvě ke krému pro zvýraznění chuti - červený rybíz, jahoda, višeň, meruňka, broskev, hruška

 Ovoce: Banán, jahoda, kiwi, malina, borůvka, kompotovaná mandarinka nebo broskev

 

PLATBA

UPŘEDNOSTŇUJI PLATBU PŘEDEM NA ÚČET

Při uzavření objednávky, je požadována záloha 50% z celkové ceny. V případě, že zákazník zruší objednávku více než týden před termínem dodání, je možné zálohu vrátit v plné výši. Pokud je objednávka zrušena méně než týden před předáním, je účtován storno poplatek 15% z celkové ceny. Pokud si zákazník objednávku nevyzvedne, záloha se nevrací.

 

Po připsání peněz na účet, posílám potvrzovací email nebo SMS o došlé platbě.

Pro platbu převodem použijte prosím toto číslo účtu 670100-2208588084/6210

Důležité!

V případě vlastní přepravy dortu, je třeba dbát opatrnosti při jízdě a vyvarovat se prudkému brzdění a nepřiměřenému projíždění zatáček!!! S dortem pojedete pomalu, tak počítejte s větší časovou rezervou. Dort je potřeba mít položený buďto na rovné ploše, nejlépe v kufru auta, nebo osvědčilo se na klíně spolejezdce, který tak má možnost dohlédnout a za včasu zabránit jeho sesunutí, zejména při náhlém brzdění a pod.

Dorty jsou na pevných potravinářskkých podložkách v dortových krabicích (pokud se do nich vejdou) a navíc v papírových potravinářských přepravkách s pevným dnem pro stabilnější přepravu. V letních měsících je určitě v autě potřeba funkční klimatizace! Také je vhodné nejezdit pro vícepatrový dort sám, ale přijet ve dvou, aby ten druhý Vám pomohl s manipulací dortu, otevíráním dveří a pod. Především u těžších, patrových dortů, je velmi důležité uchopení dortu na podložce uprostřed ze spodu, kde je největší těžiště!

 

 Uskladnění dortu

 

Skladování a trvanlivost: dort skladujte v suchém a chladném prostředí – ideální je lednice se statickým chlazením. Pozor na další suroviny v lednici, které mohou svojí výraznou vůní ovlivnit chuť dortu (česnek, uzeniny atp.) Vlhkost prostředí ve kterém dort uskladňujete, stejně tak extrémní výkyvy teplot,  transport v autě v létě, přímé sluneční záření ... mohou narušit strukturu a vzhled dortu. Dort nemrazte. Trvanlivost dortu: Doporučuji spotřebovat do 48 hodin od převzetí. Dorty se šlehačkovou či tvarohovou náplní, spotřebovat do 24 hodin od převzetí!

Veškeré cukrářské výrobky objednané na www.Dortyma.cz,  jsou skladovány při teplotě od +4 do  max.8°C. Po předání objednaného zboží zákazníkovi, musí být tyto skladovací podmínky jednoznačně zachovány! V případě, že nedojde k uskladnění dodávaného zboží při těchto teplotách, hrozí jeho znehodnocení a v tomto případě se www.Dortyma.cz zříká jakékoliv odpovědnosti za vzniklé škody na dodávaném zboží a zároveň není možno ani akceptovat případnou reklamaci.

Při zjištění závadnosti v objednávce týkající se chutí či složení výrobku po převzetí cukrářského výrobku, neprodleně  mě kontaktujte na telefonu 608 933 759.  Závadu je nutné hlásit ihned po zjištění, na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

 

Veškeré výrobky musí být skladovány při teplotě od +4 do +8°c, odděleně od surovin jiného původu z důvodů hrozby kontaminování jinými aromaty a mikroorganismy.

Při nedodržení těchto skladovacích podmínek zaniká právo zákazníka na pozdější reklamace!

 

Děkuji a přeji Vám pohodový den, 

Veronika Matulová

Dortyma.cz